VI VÄRNAR OM ANSVARSFULLT DRICKANDE

Därför behöver vi veta om du är 25 år eller äldre.

Nej, jag har inte fyllt 25 år

* En cookie kommer att ställas in för att behålla ditt val

Smaka på skogens själ, gör en tinktur

Att göra en tinktur är ett sätt att utvinna eftertraktade egenskaper ur växter. Metoden har anor från dåtidens apotek, när man tillredde tinkturer med främst medicinalväxter som bas. Vår tinktur är gjord på tallbarr som ger både beska och fyllighet. En smak som gjord för att blandas med Schweppes Premium Mixers Tonic & Twist of Lime. Med denna tonic lyfter den lätt skogiga smaken, och de fina bubblorna gör den krispigt fräsch.

Så gör du tallbarrstinktur:

En tallbarrstinktur skapar du enkelt genom att ta en alkoholhaltig dryck (40% styrka) samt tallbarr (vi valde vodka). Använd en näve tallbarr till 350 ml sprit. Tvätta tallbarren och massera dem mellan tummen och pekfingret tills det börjar dofta tall. Stoppa ner barren i spriten. Förvara flaskan svalt och mörkt, smaken fördjupas med tiden. Vårt drinkrecept är skapat för en tinktur som stått i två veckor. Om du låter din tinktur dra längre föreslår vi att du själv smakar av och bedömer hur mycket du vill ha i din Forest Whisper för att uppnå den eftersträvansvärda touchen av skog.

Forest Whisper

Is, gärna i större kuber
3 cl tinktur på tallbarr
Schweppes Premium Mixers Tonic & Twist of Lime
1 stjärnanis

Glas: Highballglas

Tillredning:
Fyll ditt glas med iskuber. Häll i din tinktur och toppa med Schweppes Premium Mixers Tonic & Twist of Lime. Rör varsamt om i glaset. Sist men inte minst garnerar du din drink med en doftande stjärnanis.Shandy

Tänk dig att du befinner dig på en inbodd brittisk pub. Och vid en turkos, svalkande pool. Eller med...


R
A
D
D
A
L