VI VÄRNAR OM ANSVARSFULLT DRICKANDE

Därför behöver vi veta om du är 25 år eller äldre.

Nej, jag har inte fyllt 25 år

* En cookie kommer att ställas in för att behålla ditt val

Sommarens hetaste drinkar

Äntligen sommar! Med sol, varma vindar och riktigt kalla drinkar. Lika goda efter en lång dag på stranden som efter några timmar i hängmattan. En del drinkar tar lite tid att få till, men tid har man ju mycket av på sommaren. Och vi lovar att det är värt det!

Gin & Tonic Popsicle – Cucumber

Gin & Tonic Popsicle – Cucumber

Ingredienser: 

4 cl gin 

Schweppes Tonic 

Gurka 

Egengjord isglass 

Gör så här: Häll krossad is i ett glas. Tillsätt gin och Schweppes Tonic. Garnera med tunna gurkskivor och en isglass – förslagvis någon av de två här nedan. 

Recept isglass – Mint fusion 

Mixa gurkskivor, gurkskal och en stor näve mynta. Häll över i en isglassform (finns i hobby-butiker) och fyll upp med Schweppes Tonic. Rör om. För en intensivare grön färg – addera mer mynta och gurka. In i frysen. Klart! Använd glassen som is, garnering till din Gin & Tonic eller ät den precis som den är.  

Recept isglass – Lemon

 Häll i citronyoghurt och krossade nötter i en isglassform. Strö på ett lager av valfritt strössel. In i frysen. Klart! Använd glassen som is, garnering till din Gin & Tonic eller ät den precis som den är. 

Recept isglass – Tonic mint 

Häll i Schweppes Tonic i en isglassform. Lägg i tunna gurkskivor och myntablad. Håll några av gurkskivorna på plats genom att klämma fast dem under träpinnen. In i frysen. Klart! Använd glassen som is, garnering till din Gin & Tonic eller ät den precis som den är

Frozen Mojito

Frozen Mojito

Ingredienser: 

4 cl ljus rom 

Schweppes Mojito 

Mynta, lime och gurka 

Gör så här: Mixa is tillsammans med en näve hackad mynta och gurka. Häll över och fyll ett drinkglas. Ställ in i frysen en liten stund. Blanda ljus rom, Schweppes Mojito och mycket is i en shaker och skaka. Häll över i drinkglaset. Tillsätt krossad is om isen sjunker och garnera med mynta.

Blood Orange Cocktail

Blood Orange Cocktail

Ingredienser:

2 cl gin

1 cl fläderlikör 

Schweppes Ginger Ale 

Blodapelsinjuice 

Timjan 

Gör så här: Fyll en glasburk med is. Tillsätt gin och fläderlikör. Fyll på med Schweppes Ginger Ale – nästan ända upp. Toppa med färskpressad blodapelsinjuice. Garnera med en skiva blodapelsin och en kvist timjan

Bellini Lemon

Bellini Lemon

Ingredienser: 

3/5 mousserande vin eller champagne 

2/5 Schweppes Lemon 

Fruktkött från färskpressad citron eller mango 

Citronmeliss 

Gör såhär: Häll i en liten mängd färskpressat fruktkött från en citron eller en mango i ett champagneglas. Fyll på med Schweppes Lemon och fyll upp med mousserande vin eller champagne. Garnera med citronmeliss.

Gin & Tonic Zero – Blackberry & Lemon

Gin & Tonic Zero – Blackberry & Lemon

Ingredienser: 

4 cl gin 

Schweppes Tonic Zero 

Björnbär 

Citronskivor 

Gör så här: Lägg ner is i en glasburk förslagsvis. Lägg i björnbär. Pressa några av björnbären med hjälp av sked (för färgens skull). Toppa med Schweppes Tonic Zero och garnera med en citronskiva.


Shandy

Tänk dig att du befinner dig på en inbodd brittisk pub. Och vid en turkos, svalkande pool. Eller med...


R
A
D
D
A
L