VI VÄRNAR OM ANSVARSFULLT DRICKANDE

Därför behöver vi veta om du är 25 år eller äldre.

Nej, jag har inte fyllt 25 år

* En cookie kommer att ställas in för att behålla ditt val

Bartender på besök 2021 – recept från miniserien

Vår bartender Linus Eklund O'reilly är återigen i farten och besöker tre kända duos för att blanda spännande sommardrinkar med Schweppes Spritz Mixer. Mötena kan du ta del av i sin helhet i profilernas respektive youtubekanaler och podcasts. Här samlar vi recepten från Linus härliga möten. Välkommen hit för läskande drinkinspiration!

Bartender på besök hos Tom Ljungqvist & Petter Egnefors

Linus besöker Tom & Petters Youtube-serie Över bordet. Gästar avsnittet gör även skådespelaren Anastasios ”Stasse” Soulis, känd från Johan Falk, Gåsmamman och senast aktuell med Netflix första svenska orginalfilm, Red dot, tillsammans med sin nära vän och kollega Filip Berg, känd från bland annat Andra Avenyn, Svartsjön och aktuell i Viaplayserien Huss. Tillsammans blandar gänget två somriga drinkar med Schweppes Spritz Mixer, och recepten har vi samlat här! 

Besöket ser du i sin helhet på Tom & Petters Youtubekanal, i en video publicerad den 7 maj.

Rosé / Grapefruit Spritz

Is
15 cl Rosé
3 cl Röd grapefruit juice
15 cl Schweppes Spritz Mixer
En skiva grapefrukt

Gör så här

Fyll ett glas med mycket is. Häll i rosévin och grapefruktjuice. Toppa med Schweppes Spritz Mixer. Garnera med en skiva grapefrukt.

Fortified Wine Spritz

Is
6 cl Vermouth eller annat fortified vin
2 cl Citron juice
10 cl Schweppes Spritz Mixer
En citronklyfta

Gör så här

Fyll ett highballglas med is. Häll i Vermouth och citronjuice. Toppa med Schweppes Spritz Mixer. Garnera med en citronklyfta. Bartender på besök hos Johanna Nordström & Edvin Törnblom

Linus gästar två avsnitt av Johanna & Edvins populära podcast Ursäkta, som just nu ligger på en tredje plats på Poddtoppen. I Ursäkta pratar Johanna & Edvin om stort och smått med en rejäl portion humor, och tillsammans med Linus så blandar de läskande alkoholfria drinkar med Schweppes Spritz Mixer. Linus gästar ett avsnitt publicerat den 13 maj, och kommande den 3:e juni. Ursäkta hittar du på Spotify eller Podcastappen. Recepten på drinkarna hittar du här!

Alkoholfri Blood Orange Spritz

Is
10 cl Alkoholfritt mousserande vin
10 cl Schweppes Spritz Mixer
3 cl blodapelsinjuice
En grapefruktskiva

Gör så här

Fyll ett glas med mycket is. Häll i alkoholfritt mousserande vin, blodapelsinjuice och Schweppes Spritz Mixer. Garnera med en skiva grapefrukt. 


Radler

Is
6 cl Veteöl
6 cl Schweppes Spritz Mixer
3 cl citronjuice

Gör så här

Fyll ett glas med is. Tillsätt veteöl, Schweppes Spritz Mixer och citronjuice. Rör om lätt.


Bartender på besök hos Penny & Philippa Parnevik

Linus besöker Penny & Philippa Parnevik för att hänga med dem under en dag. Systrarna Parnevik blev kända för svenska folket genom realityserien ”Parneviks” i vilken man fick följa familjen i deras hus i Florida när kända svenskar hälsade på. Sedan dess har det emellertid hänt mycket. Penny är tvåbarnsmamma och bosatt i Stockholm och Philippa bor i Barcelona. Under mötet med Linus blandar Penny & Philippa två läskande drinkar. Besöket kan du se i en vlogg på Pennys youtube-kanal, i en video som publiceras inom kort.

Recepten på drinkarna hittar du här!

Sunset Spritz

Is
10 cl Alkoholfritt bubbel 
10 cl Schweppes Spritz Mixer
4 cl blodapelsin Juice
Jordgubbar

Gör så här

Fyll ett glas med mycket is. Häll i det alkoholfria bubblet och blodapelsinjuicen. Toppa up glaset med Schweppes Spritz Mixer och garnera med jordgubbar.


Ruby Lemon Mocktail

Is
5 cl Lemonad
2 cl Röd apelsinjuice
10 cl Schweppes Spritz Mixer
Citronskivor

Gör så här

Fyll ett glas med mycket is. Tillsätt lemonaden och den röda apelsinjuicen. Toppa upp glaset med Schweppes Spritz Mixer och garnera med två citronskivor.Midsommar GT

Ängen är full av liv och sång, och natthimlen som skyddar den tycks aldrig vilja bli riktigt mörk. R...


Shandy

Tänk dig att du befinner dig på en inbodd brittisk pub. Och vid en turkos, svalkande pool. Eller med...


R
A
D
D
A
L