VI VÄRNAR OM ANSVARSFULLT DRICKANDE

Därför behöver vi veta om du är 25 år eller äldre.

Nej, jag har inte fyllt 25 år

* En cookie kommer att ställas in för att behålla ditt val

Lyft din GT till proffsens nivå med Schweppes Premium Mixers

Vad syret är för människan är Schweppes för tonicen. Efter att ha tagit fram originalet till världens alla tonics, lyfter vi nu vår ”uppfinning” till nästa nivå och lanserar tre av våra Premium Mixers i butik.  

En dag fick grundaren Johann Jacob Schweppe en glimrande idé. Han började tillverka kolsyrat mineralvatten, och satte redan där (1783) bollen i rullning vad gäller att skapa drinkglädje världen över. Du är säkert redan bekant med våra andra tonics, och med våra Premium Mixers kommer möjligheten att sätta ännu mer av din egen prägel på dina drinkar och mixa som ett pro. 

Såhär säger den prisbelönte barmästaren Mathin Lundgren om våra Premium Mixers: ”Dessa tonics har subtila men viktiga egenskaper som välbalanserad beska och extra tryck i kolsyran vilket ger fler möjligheter att göra den perfekta GT:n hemma”. 

Vad gör våra Premium Mixers så bra?

Premium Mixers har högre beska och högre kolsyrehalt. Kolsyrehalten förstärker smakerna och drinken håller sig dessutom fräsch längre. Vi har utvecklat våra Mixers i nära samarbete med professionella mixologer för att passa särskilt bra tillsammans med olika sorters premiumgin. Premium Mixers kommer i speciellt framtagna flaskor för att behålla de fina bubblorna i kolsyran på ett optimalt sätt. Allt för att ta din GT till en ny nivå.


Tre smaker som lyfter

Skapa friska och karaktärsfulla drinkar med våra olika smaker.  Tonic Twist of Lime har en frisk smak med touch av limezest, som lyfter och tar fram den karaktäristiska enbärssmaken i gin.  Pink Pepper Tonic Water har en subtil nyans av rosépeppar, vilket ger din drink en spännande och kryddig twist. Passar alldeles extra bra med gin av mer aromatisk karaktär. Hibiscus Tonic Water har en blommig och fruktig smak med arom och färg från hibiscusblomman. Den blir ljuvlig tillsammans med premiumgin, vit tequila eller Aperol för att nämna några alternativ.

Vad ser vi i kristallkulan?

Framtiden ser minst sagt sprudlande ut. Intresset för både gin och tonics växer runtom i landet och vi blir mer medvetna om valet av råvarorna i våra drinkar. Vi är med andra ord en växande skara entusiaster med känsla för feeling. Så låt den sprittande känslan komma dig och dina vänner tillgodo redan ikväll.


Shandy

Tänk dig att du befinner dig på en inbodd brittisk pub. Och vid en turkos, svalkande pool. Eller med...


R
A
D
D
A
L