VI VÄRNAR OM ANSVARSFULLT DRICKANDE

Därför behöver vi veta om du är 25 år eller äldre.

Nej, jag har inte fyllt 25 år

* En cookie kommer att ställas in för att behålla ditt val

Schweppes Spritz Mixer sätter ”spritz” på drinken

Spritz Mixer är det ikoniska varumärket Schweppes svar på de senaste årens hype av italiensk aperitif. Den orangea nyheten Spritz Mixer smakar fantastiskt bitterljuvt och passar perfekt som smakhöjare i såväl traditionella som alkoholfria drinkar. Finns i dagligvaruhandeln och servicehandeln från vecka 3.

Italiens, Sveriges och kanske hela världens drinkfavorit? Enligt sägen såg den första drinken med “spritz” dagens ljus i den italienska byn Veneto på 1800-talet under den österrikiska ockupationen. Spritz blandades ursprungligen av vin och vatten och än idag används det tyska ordet för stänk ”spritz”, som smeknamn för drinkar blandade på italienskt vis. Även om receptet på spritz har utvecklats till många olika varianter under de tvåhundra år som gått, så har det aldrig varit så enkelt och prisvärt som nu att blanda ihop en drink med spritz.  


Schweppes Spritz Mixer har en klassisk orange färg och en uppfriskande bitter, sötsyrlig smak av apelsin. Drycken har en låg sockerhalt och ett lågt kaloriinnehåll. Precis som alla Schweppes drycker är den alkoholfri och kommer att finnas tillgänglig i välsorterade butiker inom dagligvaruhandeln och servicehandeln. 


För den som vill blanda en alkoholfri drink kan Schweppes Spritz Mixer med fördel serveras som den är i ett isfyllt glas med en skiva apelsin. I annat fall passar den fint med en skvätt vodka, eller i en blandning tillsammans med prosecco.


Schweppes Spritz Mixer kommer i 50 cl PET-flaska och finns att köpa i butik från och med vecka 3 till ett rekommenderat pris om 12,50 kr.


Schweppes Spritz Mixer kommer i 150 cl PET-flaska och finns att köpa i butik från och med vecka 3 till ett rekommenderat pris om 23,95 krShandy

Tänk dig att du befinner dig på en inbodd brittisk pub. Och vid en turkos, svalkande pool. Eller med...


R
A
D
D
A
L