VI VÄRNAR OM ANSVARSFULLT DRICKANDE

Därför behöver vi veta om du är 25 år eller äldre.

Nej, jag har inte fyllt 25 år

* En cookie kommer att ställas in för att behålla ditt val

Paus för Sveriges bästa GT

Drinktävlingen Sveriges Bästa Gin & Tonic, som i år skulle ha arrangerats för sjätte gången, ställs in. Istället kommer Schweppes att öppna upp en ny digital tävling med fokus på drinkinspiration under våren och sommaren 2020. Sveriges bästa Gin & Tonic anordnas som vanligt igen redan nästa år.

Vanligtvis öppnar anmälan till Sveriges Bästa Gin & Tonic under internationella GT-dagen den 9 april. Istället har nu beslutet fattats om att ställa in årets upplaga med anledning av coronaviruset. Tävlingen pausas alltså, men planeras att hållas som vanligt igen under nästa år. Schweppes lovar dock att alla hemmamixare och bartenders som just nu sitter på receptet till Sveriges godaste drink kommer få möjlighet att bevisa det i en annan form.


– Vi vet att kreativiteten är hög därute och vi vill fortsätta vara navet för svenska folkets drinkinspiration. Inom kort kommer vi att bjuda in till en ny nervkittlande utmaning anpassad efter dagens förutsättningar, så ett tips till dig som tycker att drinkar är kul är att hålla utkik i Schweppes digitala kanaler och här på drinkgeneratorn.se, hälsar Åsa Store produktchef för Schweppes.


Shandy

Tänk dig att du befinner dig på en inbodd brittisk pub. Och vid en turkos, svalkande pool. Eller med...


R
A
D
D
A
L