VI VÄRNAR OM ANSVARSFULLT DRICKANDE

Därför behöver vi veta om du är 25 år eller äldre.

Nej, jag har inte fyllt 25 år

* En cookie kommer att ställas in för att behålla ditt val

Öldrinkarna som raderar ”en stor stark” från ditt ordförråd

Hip Hops, Gingereal Ale, Yuzu Awesome och alkoholfria Bee Nice. Fyra unika öldrinkar som gör det riktigt svårt att gå tillbaka till en vanlig öl.

Det serveras oftast väl kylt, men intresset för det är allt annat än svalt. Idag är öl inte bara ”en stor stark”, en lager, en IPA, en ale eller en suröl. Det är en hobby, ett hantverk och en upplevelselust som äntligen slagit sig in i både finrummen och gemene människas hjärta. 

Upplev vad öl kan göra för en drink, med dessa fyra, fräscha öldrinkar, som kombinerar ölets djupa malt- och humletoner med friska, spännande ingredienser som den asiatiska citrusen yuzu, ingefära, honung, mynta och mescal.

Hip Hops

Hip Hops

Upplev en riktigt lyckad mix av kraftig humlekaraktär, sötaktig rom och syrliga toner från citron och Schweppes Lemon. Testa en Hip Hops.


Ingredienser:

8 cl öl (IPA)

4 cl vit rom

2 cl sockerlag

Citron

Schweppes Lemon


Gör så här:

Fyll ett collinsglas med is. Häll i rom, sockerlag och öl. Toppa med kall Schweppes Lemon och garnera med en citronskiva.

Gingereal Ale

Gingereal Ale

Ingefära och ale – två ingredienser som är som skapta för varandra. För utan den ena eller den andra blir det ingen riktig Ginger Ale. Så låt oss presentera Gingereal Ale.
  


Ingredienser: 

8 cl öl (Ale) 

4 cl vodka  

3 cl citronsaft 

Färsk ingefära (bankad) 

Schweppes Ginger Ale
  

Gör så här: 

Ta ett collinsglas och fyll det med is. Häll i vodka, ingefära, citronsaft och öl. Fyll upp glaset med kall Schweppes Ginger Ale och garnera med ingefära.

Yuzu Awesome

Yuzu Awesome

Yuzu är en asiatisk citrusfrukt. Inte så enkel att hitta färsk, men som juice säljs den i välsorterade matbutiker. Tur det, för Yuzu Awesome är enkel att älska. Testa du också. 


Ingredienser:

8 cl öl (Ljus lager) 

4 cl mezcal 

3 cl yuzujuice

3 cl sockerlag

1 cl persikosirap

Mynta

Schweppes Soda


Gör så här:

Fyll ett collinsglas med is. Häll i mezcal, yuzujuice, sockerlag, persikosirap och öl. Toppa med kall Schweppes Soda och garnera med mynta.

Bee Nice

Bee Nice

Alkoholfri öl, honung, vanilj och Schweppes Ginger Ale. Mer behöver man nästan inte säga. En lika god som frisk drink helt enkelt. 


Ingredienser:

5 cl alkoholfri öl

2 tsk honung

1 cl vaniljsirap

4 cl citronsaft

Schweppes Ginger Ale


Gör så här:

Fyll ett collinsglas med is. Häll i honung, vaniljsirap, citronsaft och öl. Toppa med kall Schweppes Ginger Ale.


Shandy

Tänk dig att du befinner dig på en inbodd brittisk pub. Och vid en turkos, svalkande pool. Eller med...


R
A
D
D
A
L