VI VÄRNAR OM ANSVARSFULLT DRICKANDE

Därför behöver vi veta om du är 25 år eller äldre.

Nej, jag har inte fyllt 25 år

* En cookie kommer att ställas in för att behålla ditt val

Currant(Ly) (G)In Isolation

  • Ingredienser
  • Is
  • Färska hallon
  • 5 cl Whitley Neill Gin
  • 2,5 cl halloninfuserad Aperol (1 dl hallon, 10 cl Aperol)
  • 3 cl färskpressad citronjuice
  • 2 cl sockerlag på röda vinbär (200 g frysta röda vinbär, 5 dl socker, 1 l vatten)
  • 1 sked lime & mynta granité (2 dl is, 1 lime,1 knippe färsk mynta)
  • 10 cl Schweppes Premium Mixers Tonic & Twist of Lime

Gör så här
Vinbärssockerlag: Koka vatten och socker i en kastrull under omrörning tills dess att sockret smält. Lägg röda vinbär i den varma sockerlagen och låt stå i tre timmar. Sila av vinbären och kyl vinbärsockerlagen.
Halloninfuserad Aperol: Lägg i hallon i Aperol. Låt dra i ett dygn. Sila bort hallonen ur Aperolen.
Granitè: Pressa limen. Mixa limejuicen tillsammans med is och mynta.
Drinken: Placera en stor isbit i en shaker. Mät upp och häll i alla ingredienser förutom granité och tonic. Skaka och häll upp blandningen i isfyllda vinglas. Toppa med Schweppes Premium Mixers Tonic & Twist of Lime. Lägg granité i glasets öppning och placera ut färska hallon.

GENERERA DRINKAR GENOM ATT BÖRJA DRA I REGLAGEN
Söt Syrlig
Mycket frukt Lite
frukt
Enkel Avancerad
Fräsch Tung
Välj drinktillfälle
Välj spritsort
Välj fler spritsorter
Välj Schweppes-produkt

GENERERADE DRINKAR

Toppdrinkar
R
A
D
D
A
L