VI VÄRNAR OM ANSVARSFULLT DRICKANDE

Därför behöver vi veta om du är 25 år eller äldre.

Nej, jag har inte fyllt 25 år

* En cookie kommer att ställas in för att behålla ditt val

Tävla med ditt recept i
Sveriges bästa Gin & Tonic 2023

Det är hög tid att kyla tonicen, öppna ginen och låta dina sinnen guida dig i val av garnering och smaksättare… Kanske är det just du som har receptet till Sveriges Bästa Gin & Tonic 2023!

Hej och välkommen till Schweppes årliga drinktävling som riktar sig både till dig som är proffs, och dig med ett passionerat intresse för att blanda GT. Hemmamixare och bartenders tävlar i varsin klass. Juryn väljer ut tre recept i varje klass. Vilka av de tävlande som slutgiltigt kammar hem titeln ”Sveriges Bästa Gin & Tonic 2023” avgörs av juryn under en final som går av stapeln i Stockholm den 21:a september.

Så deltar du

Du tävlar genom att ladda upp ditt Gin & Tonic-recept (garnering och ingredienser), en bild, och ett väl uttänkt namn på din drink, via formuläret nedan. Receptet ska bestå av minst tre ingredienser, varav en av dem ska vara en tonic från Schweppes Selection- sortiment. Du behöver ha fyllt 20 år för att få delta i tävlingen.

Vad händer när du skickat in ditt bidrag?

En jury bestående av David Kringlund, dryckesinspiratör och youtuber, Pelle Tamleht, chefredaktör på Nöjesguiden och Rebecca Brage, dryckesskribent och inspiratör, bedömer alla drinkar och väljer ut totalt sex finalrecept, tre i klassen hemmamixare och tre i klassen bartenders.

Om ditt recept blir valt av juryn, så kontaktas du i början av juni. Din drink stylas och fotas av Schweppes, för att sedan presenteras på Schweppes sociala kanaler, här på Drinkgeneratorn samt tillhandahållas för press. Därefter bjuds du in att blanda din GT under finalen som går av stapeln den 21:a september i Stockholm. Under eventet bedömer juryn alla bidrag och korar en vinnare i varje tävlingsklass.

Vad är vinsten?

Förutom äran och titeln ror vinnarna i respektive klass hem en drinkvagn, sex Schweppesglas, ett hemmamix-kit med verktyg samt en prissumma på 10 000 SEK per vinnare. Sveriges Bästa Gin & Tonic blir årligen omtalat och omskrivet i media vari det kan ses som en fin möjlighet för såväl finalister, som slutliga vinnare, att få sina recept och prestationer uppmärksammade.

*Reservation för att priset kan komma att anpassas/ändras beroende på hur världsläget ser ut vid tiden för resan.

Vi ser fram emot din GT!

För hundratals inspirerande drinkar

Tillbaka till Drinkgeneratorn
R
A
D
D
A
L