VI VÄRNAR OM ANSVARSFULLT DRICKANDE

Därför behöver vi veta om du är 25 år eller äldre.

Nej, jag har inte fyllt 25 år

* En cookie kommer att ställas in för att behålla ditt val

Sveriges bästa Gin & Tonic #SBGT

Att något så enkelt kan vara så svårt. Sedan 2015 har Schweppes arrangerat tävlingen som korar Sveriges Bästa Gin & Tonic. Och under årens gång har vi fått se många välkomponerade och innovativa GT:s. Nu är det äntligen dags igen!

Kanske är det just din GT som blir Sveriges bästa i år. Då krävs det kreativitet och känsla för att sätta en säregen prägel på den klassiska GT:n, men även tid. Därför är det nu hög tid att börja laborera med just din GT.

Tävlingen har två kategorier: en för professionella bartenders och en för alla hemmamixare. Tre finalister blir uttagna ur varje kategori och tävlar med sitt bidrag under en publikfinal. Där bedömer juryn smak, kreativitet, teknik och dessutom lojalitet till originalreceptet. Och det är det sistnämnda kriteriet som väger tyngst.

Segraren i varje kategori vinner inte bara ära och berömmelse, utan även varsin resa för två till Amsterdam där en masterclass med mixologen Douglas Anasagasti väntar.

Så här söker du

Du tävlar genom att skicka in recept och bild på din GT. Blir du uttagen så deltar du i finalen som äger rum söndag den 1 september i Stockholm.

Ansökningsreceptet måste minst inkludera gin, tonic, garnityr, is och ett glas. Under finalen kommer samtliga finalister blanda sin GT med Schweppes Premium Mixers, där tonic finns i tre olika smaker:

Tonic & Twist of Lime
En frisk tonic som är trogen originalet.

Tonic & Pink Pepper
Med en subtil nyans av rosépeppar med kryddig twist.

Tonic & Hibiscus
Med raffinerade, blommiga toner och iögonfallande färg.

Du hittar Schweppes Premium Mixer-sortimentet i välsorterade matbutiker.

Anmälan är öppen till och med 25 juni 2019 och för alla över 20 år.

Vi ser fram emot ditt bidrag.
Lycka till!

Fyll i dina uppgifter

Filnamn: 

Max tillåten filstorlek 3MB. Tillåtet filformat: JPEG.
Dina personuppgifter registreras enligt GDPR

Loading...

Tack!

Ditt bidrag är nu registrerat. Vi kontaktar finalisterna under tredje veckan i juni. För fler nyheter och uppdateringar om Sveriges Bästa Gin & Tonic 2019, följ oss på sociala medier under #SBGT och på drinkgeneratorn.se

Vill du gå på eventet? Registreringen öppnar i augusti på drinkgeneratorn.se

Tillbaka till Drinkgeneratorn

För hundratals inspirerande drinkar

Tillbaka till Drinkgeneratorn

R
A
D
D
A
L