VI VÄRNAR OM ANSVARSFULLT DRICKANDE

Därför behöver vi veta om du är 25 år eller äldre.

Nej, jag har inte fyllt 25 år

* En cookie kommer att ställas in för att behålla ditt val

Tävla online med ditt bästa drinkrecept i Sommardrink 2020!

Putsa upp glasen och börja smaka av dina ingredienser, för nu är det dags att skicka in recept till Schweppes tävling Sommardrink 2020!

Nu går startskottet för en helt ny drinktävling. Sommardrink 2020 anordnas av Schweppes för att inspirera hemmamixare till nya spännande smakkombinationer. Sommardrink 2020 är en drinktävling som riktar sig till alla med intresse för mixologi, och oavsett erfarenhet är ditt recept välkommet.

En jury bestående av David Kringlund, dryckesinspiratör och youtuber, Pelle Tamleth, Chefredaktör på Nöjesguiden och Candi Jennings, Brand Ambassador för Schweppes i Sverige, kommer att bedöma alla drinkar och välja ut fem finalrecept. Sedan är det upp till svenska folket att rösta på sin favorit av dessa fem recept, och i slutet av juni avgörs om just du blandat årets Sommardrink 2020!

Förutom äran och titeln ror vinnaren hem ett exklusivt set bestående av ett drinkbord från HAY, sex stycken Schweppesglas samt ett hemmamix-kit med verktyg, kryddor och Schweppesprodukter till alla sina sommardrinkar. Så sätt din signaturdrink på prov och gör upp med tävlande från hela landet!

Så deltar du

Du tävlar genom att ladda upp ditt recept (garnering och ingredienser), en bild och ett väl uttänkt namn på din skapelse via formuläret nedan. Receptet ska bestå av minst tre ingredienser, varav en måste vara en produkt från Schweppes. Du behöver ha fyllt 20 år för att få delta i tävlingen, men det finns inget krav på att drinken ska innehålla alkohol.

Vad händer sedan?

Om ditt recept blir valt av juryn, så kontaktas du i slutet av maj. Din drink stylas och fotas av Schweppes, för att sedan presenteras på Schweppes sociala kanaler, här på drinkgeneratorn samt tillhandahållas för press. Därefter sker en röstning bland de fem finalrecepten på drinkgeneratorn, och drinken som den 29 juni har flest röster, koras till Sommardrink 2020.

Vi ser fram emot ditt bidrag.
Lycka till!

För hundratals inspirerande drinkar

Tillbaka till Drinkgeneratorn
R
A
D
D
A
L